Instagram обяви, че Stories Drafts идват съвсем скоро!

23.03.2021

Какви ще са функциите?

Днес Instagram обяви, че скоро ще добави нова опция за запазване на истории (Stories) в Instagram като чернова (Draft), която може да се настрои да бъде публикувана на по-късен етап.

Something new is coming 

Soon you’ll be able to finish what you started with story drafts.

— Instagram (@instagram) March 23, 2021

Черновите на Stories бяха една от доста желаните и търсени функция, според данни на Instagram. Новата опция ще даде възможност за по-голяма гъвкавост при използването на Stories, като същевременно ще бъде от полза за марки, които искат да публикуват своите истории в най-подходящото време за тяхната аудитория. 

И сега можете да запазвате вашите истории, като ги сваляте на устройство или чрез други приложения. Но тези функции не са функции на самия Instagram и най-често не са толкова удобни в процеса на създаване на съдържание.

Новата опция ще ви дава възможност да създавате чернови в самото приложение, ще позволи да ги преглеждате така, както ще се показват на потребителите, когато бъдат публикувани. Същевременно ще можете да използвате пълния набор от функции на Instagram в процеса на създаването им.


Какво да направите?

Instagram все още не е посочил кога ще бъде пусната опцията, но тя идва скоро и е важно да експериментирате с нея, за да видите как може да е от ползва на вашия бизнес.


Имате нужда от дигитален маркетинг или от уеб сайт?

Свържете се с нас.