Изработка на онлайн магазини

Увеличете онлайн продажбите си! Онлайн магазинът не е просто платформа, той е ключов инструмент за Вашия бизнес, който ще го трансформира и насочи там, където са потребителите Ви. 

Независимо дали вече сте стартирали бизнеса си или тепърва започвате да търсите идеи и вдъхновение – ние сме насреща с най–доброто решение за онлайн търговия. Онлайн магазинът ще бъде съобразен с Вас и Вашите нужди, както и с последни тенденции и успешни практики.

Предлагаме пълно изграждане на онлайн магазин – от планирането, дизайна и реализирането му – до рекламата и измерването на резултатите. 

Scroll down

Част от нашите решения в разработката на онлайн магазини:

 • 01

  Индивидуален дизайн

  Нашите дизайнери ще подготвят индивудуален / уникален дизайн на Вашия магазин. Впечатляващата визия и невероятният "user experience" са в оснавата на Вашия проект. Забравете за шаблонните и еднотипни онлайн магазини, Вашият ще има визия, съобразена с Вашата корпоративна идентичност и актуални тенденции.
 • 02

  Голяма базова функционалност

  Онлайн магазинът ни предлага голяма базова функционалност и лекота на навигиране. Административният панел на онлайн магазина е гъвкав и предлага лесна и бърза обработка на новите поръчки. Модулите за адмнистриране на продукти, клиенти и промоции ще оптимизират времето Ви в пъти.
 • 03

  Връзка с Вашата ERP система

  Програмистите ни успешно интегрират много от складовите системи на българския и световен софтуер пазар. Сред тях са MoneyWorks на Gensoft, Microsoft Dynamics NAV, Универсум на Unisoft, PharmaStar на AS Systems и други.
 • 04

  Модули за куриерски услуги

  Създаването на товарителници и следенето на доставки ще става директно през административния панел на онлайн магазина. Econt, Speedy, UPS, FedEx и други са част от допълнителните модули, които ще улеснят обработката на поръчки.
 • 05

  Онлайн платежни методи

  Онлайн магазинът може да предлага на Вашите клиенти всички полуряни онлайн платежни методи (PayPal, Борика, ePay, EasyPay, Transcart, Банков предов и други).
 • 06

  Допълнителни езикови версии и валути

  А защо само в България? Румъния, Германия, Англия, Испания - разшири бизнеса си по цял свят! Оналйн магазинът Ви ще работи еднакво добре на един или много повече езици.
 • 07

  SEO и маркетинг инструменти

  Всеки успешен онлайн магазин се нуждае от силни инсрументи за промоции и възможност за по-добри позиции в търсачките. Платформата ще позволи да управлявате всичко това, без намеса на програмисти или работа с програмен код.
 • 08

  Responsive / мобилна версия

  Нека пазаруването в онлайн магазина Ви бъде едно наистина приятно преживяване! Посредством последни технологии и богат опит, Front-end специалистите ни ще адаптират онлайн магазина Ви за всички резолюции и устройства за максимално добра визуализация и взаимодействие.
 • 09

  GDPR

  Ще имате опция за закриване на клиентски акаунти във връзка с изискванията на Европейския регламент за защита на личните данни.
 • 10

  Допълнитени функционалности

  Онлайн магазинът позволява разработката на неограничен брой допълнителни модули, необходими за Вашия успех. Нека ги обсъдим заедно!

Направи запитване!

Попълнете формата по-долу или ни изпратете e-mail. *Всички полета са задължителни!