Дигитален маркетинг

Онлайн маркетингът е най-бързият начин да дистигнете до клиентите си.
При наличие на готов продукт (онлайн магазин, блог, корпоративен сайт и т.н.), вече стъпил в уеб пространството, със сигурност ще имате нужда да го популяризирате. В зависимост от сферата на бизнеса, която заемате, ще изготвим индивидуална стратегия и ще включим медии и канали, които да помогнат на продуктите и услугите Ви да достигнат до правилния таргет.

Scroll down

01
Facebook

Идеално рекламно поле за фирми с всякакъв капитал. Независимо дали предлагате продукти, услуги или искате да популяризирате бранда си – Facebook е успешната социална мрежа.

Няколко предимства:

 • Facebook Ads увеличават посещаемостта на уеб сайта, засилват познаваемостта на бранда, привличат нови последователи, ангажират с интересно съдържание.
 • Продуктовите каталози позволяват да достигнат до потенциални Ваши клиенти чрез представяне на подбрани артикули.
 • Ремаркетинг кампаниите ангажират повторно потребителите, вече проявили интерес към бранда Ви.
 • Достигате и до аудитории в Instagram, Messenger и MarketPlace.

02
Instagram

Създайте емоция чрез снимки с една от най-бързо развиващите се платформи в световен мащаб.
Ще помогнем рекламите Ви да достигнат до точната аудитория чрез правилно таргетиране и подходящо съдържание.

Няколко предимства:

 • Ангажирате с бранда си. Чрез правилното съдържание, ще Ви помогнем да въздействате на потребителите си визуално.
 • Информирате за продуктите и услугите си с имиджово съдържание, което въздейства.
 • Увеличавате конверсиите с Instagram Ads. Ще Ви помогнем да постигнете желаните цели.

03
Google my Business

Тази мрежа е фактор уеб сайтът Ви да се позиционира на по-челни места в търсачката. Задължителна мрежа, заради подробната информация, която предоставя на крайния потребител (работно време, уеб сайт, локация и т.н.), на всякакви устройства (таблет, смартфон, десктоп устройство), както и статистиките, които предоставя на бизнеса Ви.

04
LinkedIN

Не просто социална мрежа, насочена за бизнес потребители, а онлайн мрежа, съставена от най-влиятелните хора в света. Предоставя Ви отлична възможност да спечелите доверието на потребителите си посредством препоръки и актуална фирмена информация. Брандът Ви ще достигне до ключови / целеви аудитории и специалисти от различни сфери. Можете да търсите нови служители или партньори и да им изпращате директни InMail съобщения.

05
X

Дава Ви възможност да демонстирате лично отношение към хора, участвали в дискусиите Ви. Също така, лесно можете да се ориентирате в темите и да бъдете информирани за пазарната интелигентност на конкурентите си и поведението на потребителите.

06
Foursquare

Mобилно приложение, изключително подходящо за бизнес, който има физически магазин, офис, галерия и т.н. Потребителите могат да оставят мнения и да оценяват местата които посещават. На базата на тези оценки се формира рейтинг на локацията. Има много стратегии и похвати (в зависимост от бизнеса), които биха могли да Ви доведат нови клиенти.

07
Pinterest

Лесен начин посетителите на сайта Ви, да запазват отделни части, които харесват. В мрежата на Pinterest потребителите могат да споделят помежду си. Бутонът Pin може да Ви помогне да получите сериозен трафик от прецизно таргетирани потребители към сайта Ви.

08
E-mail Маркетинг

Напомняйте за бранда си деликатно.

Заемаме се с изготвянето на графичните елементи по бюлетина, съставянето на текстовете и предаване на желаното послание.

E-mail маркетингът е сравнително евтин начин да информирате потребителите за последните си промоции, услуги и продукти, но трябва да се отделили време за изготвяне на подходяща стратегия. Важно е информацията да бъде поднесена по приятен начин, защото няма нищо по-досадно за клиента, от агресивни, нежелани рекламни съобщения в пощенската му кутия.

socialmarketing

09
Google Ads

Несъмнено най-бързият и ефикасен начин за достигане до целевите Ви клиенти.

Google Ads e най-популярната платформа за маркетинг в търсещите машини. Помага ви да позиционирате бранда си, да информирате прекия потребител за дейността си, да предлагате услугите или продуктите си на хора, които имат интерес към тях, както и да утвърдите визията си.

Маркетингът за търсещи машини може да подобри значително видимостта на бранда Ви. В екипа си разполагаме със сертифицирани Google Ads специалисти, които ще изготвят стратегия, която да доведе до максимални дивиденти за Вас.

Превърнете своите инвестирани средства (бюджет за кампания в Google Ads) в по-големи! Като сертифициран партньор на Google, за всяка нова рекламна кампания, подаряваме на клиентите си ваучер от 135 лева.

Google Ads предлага различни рекламни кампании, спрямо целите, които си поставяте:

 • Search Ads (реклама по ключови думи);
 • Display Ads (банер реклама);
 • Video Ads (видео реклама);
 • Ремаркетинг кампания;
 • Комбинация от всички (за максимален ефект).

Google Ads рекламите Ви ще ангажират потребителите в Google търсачката, YouTube, Gmail, Google Display, Google Search и Google Play (мобилните приложения). Стратегията зависи от поставените Ви цели, средства и ефекта, който искате да постигнете с кампанията си.

Нашите сертифицирани специалисти са насреща, за да изготвят най-подходящата и ефективна за Вас стратегия. ivuWorks е един от първите членове на партньорската мрежа на Google.

10
Видео реклама в YouTube

Ангажирайте потребителите си със звук и картина!

Милиони хора по света ежедневно използват YouTube с различна цел - образование, кулинарни умения, физически упражнения и много други. Вие също можете да използвате тази медия, за да достигнете до клиентите си, а ние можем да Ви покажем как.

social10

Направи запитване!

Попълнете формата по-долу или ни изпратете e-mail. *Всички полета са задължителни!