Дигитален маркетинг

Онлайн маркетингът е най-бързият начин да дистигнете до клиентите си.
При наличие на готов продукт (онлайн магазин, блог, корпоративен сайт и т.н.), вече стъпил в уеб пространството, със сигурност ще имате нужда да го популяризирате. В зависимост от сферата на бизнеса, която заемате, ще изготвим индивидуална стратегия и ще включим медии и канали, които да помогнат на продуктите и услугите Ви да достигнат до правилния таргет.

Scroll down

01
Facebook

Идеално рекламно поле за фирми с всякакъв капитал. Независимо дали предлагате продукти, услуги или искате да популяризирате бранда си – Facebook е успешната социална мрежа.

Няколко предимства:

 • Facebook Ads увеличават посещаемостта на уеб сайта, засилват познаваемостта на бранда, привличат нови последователи, ангажират с интересно съдържание.
 • Продуктовите каталози позволяват да достигнат до потенциални Ваши клиенти чрез представяне на подбрани артикули.
 • Ремаркетинг кампаниите ангажират повторно потребителите, вече проявили интерес към бранда Ви.
 • Достигате и до аудитории в Instagram, Messenger и MarketPlace.

02
Instagram

Създайте емоция чрез снимки с една от най-бързо развиващите се платформи в световен мащаб.
Ще помогнем рекламите Ви да достигнат до точната аудитория чрез правилно таргетиране и подходящо съдържание.

Няколко предимства:

 • Ангажирате с бранда си. Чрез правилното съдържание, ще Ви помогнем да въздействате на потребителите си визуално.
 • Информирате за продуктите и услугите си с имиджово съдържание, което въздейства.
 • Увеличавате конверсиите с Instagram Ads. Ще Ви помогнем да постигнете желаните цели.

03
Google my Business

Тази мрежа е фактор уеб сайтът Ви да се позиционира на по-челни места в търсачката. Задължителна мрежа, заради подробната информация, която предоставя на крайния потребител (работно време, уеб сайт, локация и т.н.), на всякакви устройства (таблет, смартфон, десктоп устройство), както и статистиките, които предоставя на бизнеса Ви.

04
LinkedIN

Не просто социална мрежа, насочена за бизнес потребители, а онлайн мрежа, съставена от най-влиятелните хора в света. Предоставя Ви отлична възможност да спечелите доверието на потребителите си посредством препоръки и актуална фирмена информация. Брандът Ви ще достигне до ключови / целеви аудитории и специалисти от различни сфери. Можете да търсите нови служители или партньори и да им изпращате директни InMail съобщения.

05
Twitter

Дава Ви възможност да демонстирате лично отношение към хора, участвали в дискусиите Ви. Също така, лесно можете да се ориентирате в темите и да бъдете информирани за пазарната интелигентност на конкурентите си и поведението на потребителите.

06
Foursquare

Mобилно приложение, изключително подходящо за бизнес, който има физически магазин, офис, галерия и т.н. Потребителите могат да оставят мнения и да оценяват местата които посещават. На базата на тези оценки се формира рейтинг на локацията. Има много стратегии и похвати (в зависимост от бизнеса), които биха могли да Ви доведат нови клиенти.

07
Pinterest

Лесен начин посетителите на сайта Ви, да запазват отделни части, които харесват. В мрежата на Pinterest потребителите могат да споделят помежду си. Бутонът Pin може да Ви помогне да получите сериозен трафик от прецизно таргетирани потребители към сайта Ви.

08
E-mail Маркетинг

Напомняйте за бранда си деликатно.

Заемаме се с изготвянето на графичните елементи по бюлетина, съставянето на текстовете и предаване на желаното послание.

E-mail маркетингът е сравнително евтин начин да информирате потребителите за последните си промоции, услуги и продукти, но трябва да се отделили време за изготвяне на подходяща стратегия. Важно е информацията да бъде поднесена по приятен начин, защото няма нищо по-досадно за клиента, от агресивни, нежелани рекламни съобщения в пощенската му кутия.

socialmarketing

09
Google Ads

Несъмнено най-бързият и ефикасен начин за достигане до целевите Ви клиенти.

Google Ads e най-популярната платформа за маркетинг в търсещите машини. Помага ви да позиционирате бранда си, да информирате прекия потребител за дейността си, да предлагате услугите или продуктите си на хора, които имат интерес към тях, както и да утвърдите визията си.

Маркетингът за търсещи машини може да подобри значително видимостта на бранда Ви. В екипа си разполагаме със сертифицирани Google Ads специалисти, които ще изготвят стратегия, която да доведе до максимални дивиденти за Вас.

Превърнете своите 30 лева (бюджет за кампания в Google Ads) в 120 лева! Като сертифициран партньор на Google, за всяка нова рекламна кампания, подаряваме на клиентите си ваучер от 90 лева.

Google Ads предлага различни рекламни кампании, спрямо целите, които си поставяте:

 • Search Ads (реклама по ключови думи);
 • Display Ads (банер реклама);
 • Video Ads (видео реклама);
 • Ремаркетинг кампания;
 • Комбинация от всички (за максимален ефект).

Google Ads рекламите Ви ще ангажират потребителите в Google търсачката, YouTube, Gmail, Google Display, Google Search и Google Play (мобилните приложения). Стратегията зависи от поставените Ви цели, средства и ефекта, който искате да постигнете с кампанията си.

Нашите сертифицирани специалисти са насреща, за да изготвят най-подходящата и ефективна за Вас стратегия. ivuWorks е един от първите членове на партньорската мрежа на Google.

10
Видео реклама в YouTube

Ангажирайте потребителите си със звук и картина!

Милиони хора по света ежедневно използват YouTube с различна цел - образование, кулинарни умения, физически упражнения и много други. Вие също можете да използвате тази медия, за да достигнете до клиентите си, а ние можем да Ви покажем как.

social10

Направи запитване!

Попълнете формата по-долу или ни изпратете e-mail. *Всички полета са препоръчителни!