SUZUKI отново ни се довери за официалния си уеб сайт за България

05.11.2019

SUZUKI не следва правила, освен едно – да извлечем максимума от всеки ден.

SUZUKI не само произвежда автомобили, мотоциклети и извънбордови двигатели, а създава идеи, които правят ежедневието ни по-красиво и вдъхновяващо.

SUZUKI винаги поставя клиентите на първо място – тяхната положителна емоция, тяхната максимална безопасност и техният ежедневен комфорт са водещи при разработването на всеки един продукт.

SUZUKI е Way of Life!

Този стремеж на SUZUKI, в който и ние повярвахме и искахме заедно да постигаме, доведе до дългогодишното партньорство със SUZUKI във всички аспекти на онлайн пространството.

Следвайки нуждата от обновяване, лесно администриране и маркетиране на уеб сайта си, SUZUKI имаха нужда от ново решение, съобразно последните тенденции. Решение, което от една страна да осигури информираност и сигурност на потребителите, а от друга страна гъвкавост и лесно администриране на уеб сайта от SUZUKI. Те отново се обърнаха към нас и ни довериха дизайна, мобилната версия, администрацията и поддръжката на уеб сайта suzuki.bg


Основни елементи в потребителското преживяване:

  • Изпипани лендинг страници на всеки продукт от гамата на SUZUKI.
    Чрез лесната навигация в съдържанието, можете да се запознаете в детайли с всеки модел, който ви вълнува. Можете да разгледате снимки, видеа, нива на оборудване, да се запознаете с всички технически спецификации, продуктови каталози, допълнителна информация, а дори и да видите как любимия ви модел се преобразява в друг цвят, както и интерактивна карта с детайли, които заслужават внимание.
     
  • Бърз Call-to-action, за максимално бързо навигиране в информацията
    Запитването за оферта или пробно шофиране се осъществяват с един клик. Както от самата страница на продукт, така и от бързото меню в дясно.
     
  • Открий най-близкия до теб оторизиран търговец на SUZUKI България чрез модула "Дилъри и Сервизи". Използвай настоящата си позиция, избери продуктова гама, която те интересува.. и готово!


Какво постигнахме?

  • изчистен и модерен дизайн;
  • безупречна мобилна версия;
  • видимост на всички продукти и услуги на SUZUKI;
  • интуитивно потребителско преживяване;
  • затвърждаване на лидерските позиции на SUZUKI България.


Разгледайте българския сайт на SUZUKI - suzuki.bg, изберете кола и я разходете с едно пробно шофиране. :)


Имате нужда от уеб сайт?

Свържете се с нас.