24-часовият маратон на SEMrush

14.11.2019

Или как скоро може 30-ти октомври да се превърне в ден на онлайн маркетинга

За пръв път тази година на 30 и 31 октомври се проведе the Global Marketing Day, организиран от една от водещите компании в света на онлайн присъствието - SEMrush.

Искате ли да пропътувате маркетинг света за 24 часа?
Ние го направихме!

www.globalmarketingday.com

24-часов онлайн маратон със свободен достъп, достъпен за всеки от четирите града в ключови точки на света, с над 50 презентъри и експерти от изявени компании като Google, CNBC, Uber, Vodafone, Canon, SAP, The Times, Lego и т.н., и т.н., с осигурени водещи, онлайн стрийм, чат и изпипан onepage уеб сайт със свеж дизайн.

По време на паузите и анонсите, домакините не пропускаха да популизират събитието си с хаштаг #GlobalMarketingDay, който може да проследите за допълнителна информация. 

Няколко дни след като приключи онлайн стрийма, от SEMrush се погрижиха всички видеа да са достъпни на сайта на събитието: www.globalmarketingday.com

Както повечето сесии/лекции/кастове/talks, в днешно време и тези бяха по-скоро изказване на личен опит и success stories отколкото реално предаване на знания, но това е реалността на онлайн маркетинга в днешно време - информацията, опита. Знанието и това какво може да се извлече от тази информация, е строго индивидуално, но със сигурност забавно.

Например - ние не знаехме, че Microsoft са изпълнявали face recognition software поръчка за McDonalds Drive-Thru и е наистина интересно да се види какво решение са взели или са опитали да вземат големите компании в решаване на ежедневни проблеми като това, че не се чуваме добре, използвайки voice search функции на локално ERP ниво.

Препоръчваме ви да чуете CHRISTI OLSON, JOE FEDERER и TERRY RICE.

А на SEMrush можем само да благодарим и пожелаем успех. Ние, макар да не сме съгласни с всичко казано и акцентирано, проследихме тазгодишния #GlobalMarketingDay и със сигурност ще го очакваме догодина. :))